Details Prijs Aantal:
Kaartje €15.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  •  vr 10-01-25
     20:30

cabaret

Als het erop aankomt, wat kun je dan? Stefan Hendrikx (winnaar Leids Cabaretfestival) is een man, maar weet niet wat voor een.

Als het er écht op aankomt… Wat kan je dan? When shit hits the fan… What can you then?

Stefan Hendrikx (winnaar Leids Cabaretfestival) is een man, maar weet niet wat voor een. Daar gaat ie dus naar op zoek: op dates, op een familiebarbecue, als hij danst, als hij gewoon even iets wil zingen. Maar als het er echt op aankomt, is hij dan wel bereid te staan voor wie hij is?

Gewapend met een enorme fantasie, een loopstation waar hij live muziek mee maakt en een hoge grapdichtheid neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar wat voor man hij nou eigenlijk wil zijn.

Quotes

Jury Leids Cabaretfestival over Stefan Hendrikx: “Retegrappig. De jury hing aan zijn lippen en lachte hardop… Een spannende artiest met onvoorspelbare moves”.

NRC: “Een bijzonder geslaagd debuut” – 4 sterren

NRC: “Hendrikx overtuigt in debuut over verlangens en verwachtingen” – 4 sterren

NRC: “Hendrikx legt in zijn eerste cabaretvoorstelling overtuigend een universeel herkenbaar conflict bloot.” – 4 sterren

De Volkskrant: “Het authentieke resultaat van een pakkende zoektocht” – 4 sterren

I love theater: “Geen tijd om bij te komen van het lachen” – 4 sterren

Theaterkrant:  “Vaardig acterend met sterke mimiek”

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.