Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  wo 18-10-23
     15:00

film

Verzekeringsagent en familieman Joseph Chambers wil de vaardigheden verwerven om voor zijn gezin te kunnen zorgen in het geval er een ramp komt. Hij besluit voor het eerst in zijn eentje op hertenjacht te gaan, ondanks dat zijn vrouw bezwaren heeft.

Joseph trekt met een geleend geweer de bergen in, hij  dwaalt doelloos door het bos terwijl hij op zoek gaat naar herten. Zijn verveling is echter van korte duur, wanneer Joseph in een oogwenk een heftige ervaring meemaakt. Wat begint als een experiment om te bewijzen dat hij een bekwame vader en echtgenoot is, verandert in een nachtmerrie als Joseph een verschrikkelijke keuze moet gaan maken.

Na The Killing of Two Lovers duiken regisseur Robert Machoian en acteur Clayne Crawford opnieuw in de wereld van de mannelijkheid – dat blijkt een doolhof te zijn. Hun mannen voelen zich een beetje verloren en vinden het moeilijk om hun plaats in de samenleving te vinden. Het scenario roept een sluimerend onbehagen op, vakkundig ondersteund door onheilspellende filmmuziek en indrukwekkend beeld.

Regie: Robert Machoian, 2023, VS, 96 min, drama

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.