Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 08-01-23
     20:00

film

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern).

Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten daarom Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar is dat genoeg om Nicholas te helpen?

De Franse Florian Zeller is scenarist, regisseur en schrijver. Voor het theater schreef hij een trilogie over een vader, een moeder en een zoon. Deze toneelstukken bewerkt hij nu voor het witte doek. In 2020 werd Zeller bij het grote publiek bekend met The Father, waarin Anthony Hopkins de rol van dementerende vader vertolkt. De film werd bekroond met maar liefst zes Oscars, onder meer voor beste acteur (Hopkins), beste vrouwelijke bijrol (Olivia Colman) en beste film.  

Regie: Florian Zeller 2022 VS 123 min, drama

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.