Details Prijs Aantal:
Kaartje €6.50 (EUR)  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  • wo 05-04-23
    15:00

film

Charlie (Brendan Fraser) leeft een teruggetrokken leven en geeft online Engelse les. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijtgeraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. 

Zij neemt hem echter kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn. 

Oscargenomineerde regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) schetst een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. Aronofsky maakt je getuige van een leven waar je van weg wilt kijken, maar dat je tot tranen toe roert. 

The Whale is zowel hartverwarmend als hartverscheurend. Een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser (The Mummy Trilogy, Crash) naast rijzende ster Sadie Sink (Stranger Things).

Fraser gives the performance of a lifetime’ (Time Out).

 

Regie: Darren Aronofsky, VS, 117 min, drama 

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.