Details Prijs Aantal:
Kaartje €10.00 EUR  
Familieticket €30.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  • Theater & Taart: Houtje Touwtje - De Kleine Prins
     za 15-02-25
     14:00

jeugdtheater

Naar het boek van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas, uitgegeven door Uitgeverij Ploegsma

In januari, februari en maart 2025 presenteert De Cirkel: Theater & Taart!
De succesvolle serie met voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!

Traktatie
Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Boutje van de Rommelberg (6+)

Deze voorstelling zal gespeeld worden door het Epos Ensemble en acteur Mark van Vliet. 

Wie wil er nou bij een grote berg rommel wonen? Boutje en zijn vader maar al te graag! Boutje is een echte knutselkoning: alle afgedankte spullen van anderen weet hij tot de meest fantastische nieuwe uitvindingen om te toveren. Alle sjieke mensen uit de buurt staan voor zijn maaksels in de rij. Maar ondertussen heeft Boutje grote zorgen en moet hij ook zijn creativiteit inzetten om andere plannen te maken: hoe kan hij samen met zijn nieuwe vrienden zijn vader helpen, die diep in de penarie (of eigenlijk: hoog in de gevangenis) zit?

Er is voortdurend veel te zien en te horen in deze voorstelling: wat heeft Boutje nù weer voor iets bijzonders gemaakt? Komt er ook geluid uit? Muziek zelfs?

Met regisseur Lotte van Dijck en verteller Benjamin Murck maakte het Epos Ensemble een vinding­rijke, muzikale voorstelling van dit geweldige verhaal van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas!

Duur voorstelling:  45 minuten

Familieticket
Voor deze voorstelling is het mogelijk om een familieticket te kopen, dit geldt voor twee volwassenen en twee kinderen.

De makers

Verteller: Remco Sietsema / Mark van Vliet / Benjamin Murck
Script & regie: Lotte van Dijck
Scenografie: Sietse van der Wal
Kostuums: Anneke Speelman

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 euro korting op een toegangskaart voor deze voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.