Details Prijs Aantal:
Kaartje €10.00 EUR  
Familieticket €30.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  • Theater & Taart: Houtje Touwtje - De Kleine Prins
     za 25-01-25
     14:00

jeugdtheater

‘Hap uit je bed’ is een mimevoorstelling vol slapstick en acrobatiek voor iedereen vanaf 3 jaar.In januari, februari en maart 2025 presenteert De Cirkel: Theater & Taart!
De succesvolle serie met voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!

Traktatie
Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Bram van Beusekom – Hap uit je bed (3+)

Een energieke en humoristische mimevoorstelling waarin alles precies gaat zoals het hoort. Toch? 

Isa en Niek willen nu slapen. De gordijnen zijn dicht, tanden netjes gepoetst en pyjama’s aan. Alles is zoals het hoort te zijn, dus het nachtlampje kan uit. Even is het donker, maar dan…
Huh, kijkt dat lampje me aan? Nee, dat kan niet, we moeten slapen. Hé, jouw kussen rent kwispelend achter die tandenborstel aan! Eet de wasmand nou onze dekens op? Vlug, spring op m’n matras, dan varen we weg!
Ben je klaar voor het grootste avontuur dat je zelf kunt verzinnen?

‘Hap uit je bed’ is een mimevoorstelling vol slapstick en acrobatiek voor iedereen vanaf 3 jaar. Een beeldend verhaal zonder tekst, waarin de kinderlijke fantasie zo sterk is dat zelfs volwassenen het gaan zien! Als je je ogen echt opent dan komen gewone slaapkamerspullen tot leven en blijkt wakker blijven leuker dan slapen. 

 

Duur voorstelling:  45 minuten

Familieticket
Voor deze voorstelling is het mogelijk om een familieticket te kopen, dit geldt voor twee volwassenen en twee kinderen.

De makers

Concept: William Dashwood, Marrit Bauch & Bram van Beusekom
Spel: Spel: Tessa Bouman, Ariste Alosery & Bram van Beusekom
Eindregie: William Dashwood
Muziek: Marc Nochem
Decor: Geertje Geurtsen
Fotografie: Eline Burmanje

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 euro korting op een toegangskaart voor deze voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.