THEATERVOGELS-dubbelprogramma

  • 11-04-20
    20:00

In dit dubbelprogramma van Theatervogels presenteren twee beginnende cabaretiers, Tobi Kooiman en Mitch Hazewinkel, een deel van hun prille,nieuwe avondvullende show die komend en volgend seizoen in de theaters te zien is. Een bijzondere avond waarop je niet één, maar twee nieuwe talenten kunt ontdekken!

Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, doet verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Hij won drie verschillende comedyprijzen en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Eind 2019 won hij tevens de publieksprijs van Cameretten.

„Zijn programma zit heel geraffineerd in elkaar en meerdere malen keren zijn intelligente (doordenk)grappen op handige wijze terug.” – NRC

Midge Hazewinkel (1992) stond in de finale van het Leeuwarder Cabaret Festival, is cabaretier bij theatervogels en toert door het land als stand-upcomedian. Na twee korte cabaretvoorstellingen gaat Midge in 2020/2021 de theaters in met zijn eerste avondvullende voorstelling “Wil”. Een voorstelling over veilig zijn én veilig willen zijn. Een programma met rake grappen en een droge ondertoon over herkenbare situaties in het dagelijks leven, maar ook een programma dat een directe spiegel vormt voor de samenleving. Scherp, uitdagend en volledig bij de tijd: kenmerkende eigenschappen van Midge’s voorstellingen.

 

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 2,- korting op de normale toegangsprijs.