Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 24-03-24
     11:30

Het accordeonduo TOEAC is opgericht in 2002 en wordt gevormd door Renée Bekkers (1985) en Pieternel Berkers (1986). Zij studeerden beiden aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en aan ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen.

Daar behaalden zij hun Master. In september 2015 rondde TOEAC daar de ’solistenopleiding’ af. Pieternel en Renée toeren wereldwijd, produceren hun eigen programma’s en hebben vier CD’s gemaakt. Ze zijn actief in meerdere kamermuziekensembles, zoals het Kofferbak Collectief. Ook waren ze te zien in diverse tv- en radioprogramma’s, zoals ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Podium Klassiek’. TOEAC werkt ook met kunstenaars van andere disciplines om met haar muziek een breed publiek te bereiken. Het duo is bekroond met vele internationale prijzen, zoals een finaleplaats bij ‘Dutch Classical Talent’ en de ‘Grand Prix International’ (Frankrijk). 

Pieternel en Renée zijn als hoofdvakdocenten verbonden aan het Fontys Conservatorium.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.