Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • vr 21-10-22
    20:30

cabaret

Het wordt tijd om wat dingen duidelijk te krijgen. Na een verwarrende pandemie en met het land politiek gezien in meer stukjes opgedeeld dan ooit, moeten er keuzes worden gemaakt. Keuzes over wie we als land eigenlijk willen zijn. Keuzes over wat we willen leren van de afgelopen twee jaar. Over hoe we überhaupt terugkijken op die periode waarin alles anders werd en waarin heel veel hetzelfde bleef, maar wel zichtbaarder werd. Keuzes over wie later straten naar zich vernoemd krijgen, en wie we liever onder het vloerkleed willen wegmoffelen. De stelling is: Tom Lash deugt. Aan het publiek de keuze of ze het daar mee eens zijn of niet.

Tom Lash stond in 2012 in de finale van het Cameretten Festival. Destijds, met zijn 18 jaar, als jongste ooit. Sindsdien maakte hij twee avondvullende cabaretvoorstellingen, stond hij op Theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart maakte en schreef hij een flinke stapel columns voor onder andere NPO Radio 1. Als schrijver leverde Tom ook een bijdrage aan Hotel Wonderland, het eerste onderdompeltheater van Nederland. In 2021 verscheen zijn eerste boek Waarom je niet gelukkig bent (en het waarschijnlijk nooit zal worden).

Recensies:
‘Tom Lash laat zien dat geëngageerd cabaret een plaats heeft in de 21e eeuw. Door prikkelende vragen te stellen in plaats van zijn vingertje te heffen, daagt hij het publiek uit om zelf over de wereld na te denken.’
Het Parool

‘Geestig en intelligent, een snelle denker met een originele blik’
Theater de Liefde

‘Intelligente jongen die met een nieuwsgierige blik om zich heen kijkt. Alles wat hij daarbij aantreft, brengt hij op een slimme manier met elkaar in verband en gebruikt hij als bouwstenen voor zijn programma’s.’
Westlandtheater de Naald

Als Vriend van Theater en Filmhuis De Cirkel krijg je € 1 à € 2 korting op een ticket voor jezelf en een introducé. Word nu VRIEND.