Details Prijs Aantal:
Kaartje €7.50 (EUR)   Uitverkocht
Familiekaartje €25.00 (EUR)   Uitverkocht
  • za 11-02-23
    14:00

muziektheater

theater

Tonky & Jack is een vrolijk strandjuttersduo dat woont in een vuurtoren in Strandwijk aan Zee. Jack is een echte surfdude die vaak met zijn plank in de golven ligt en Tonky is zijn trouwe gekke hond. Samen beleven ze de leukste avonturen en zingen ze lekkere liedjes over het strand, de zee, de dieren en natuurlijk over vakantie. Zing mee met Tonky & Jack en ontmoet ook Mo de Zeehond en het legendarische Garnalentrio! 

Een gezellige, muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.

Theater en Taart
Tonky&Jack aan Zee is onderdeel van onze nieuwe programmareeks Theater en Taart speciaal voor kinderen. Na de voorstelling (duur: ongeveer 45 minuten) staat taart en limonade klaar in de foyer. Deze traktaties zijn bij je kaartje inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Kaartjes voor de Theater en Taart-voorstelling zijn verkrijgbaar voor de speciale introductieprijs van € 7,50 per persoon. Een familiekaartje kost € 25,00 voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen.

Over de theatermaker
Tonky & Jack is een project van singer-songwriter Marten Fisher. Eind 2018 lanceerde hij de debuutsingle Plastic waarin hij aandacht vroeg voor de plastic soep in zee. De milieubewuste liedjes werden al snel opgepikt door o.a. de Plastic Soup Foundation en SchoolTV en dat leidde tot een reeks educatieve filmpjes. Een jaar later werd het duo benoemd tot Kindermuziekhelden voor de jaarlijkse Kindermuziekweek en maakten ze het liedje Handen wassen. Tonky & Jack aan zee, hun eerste theatervoorstelling, ging in 2022 in première.