Details Prijs Aantal:
Kaartje €16.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  •  zo 27-10-24
     11:30

Ksenia Beltiukova (viool), Vital Stahievitch (piano) en Dasha Beltiukova (dwarsfluit) vormen een uniek trio dat een feeëriek en virtuoos programma uitvoert.

Ksenia Beltiukova – viool, Vital Stahievitch – piano en Dasha Beltiukova – dwarsfluit.

Optreden in unieke samenstelling. Feeëriek en virtuoos programma voor fluit, viool en piano.

Ze spelen bekende werken van Schubert, Prokofiev en Martinu, waarbij ze hun techniek, emotie en virtuositeit tonen. Dasha woont en werkt in Nederland, terwijl Ksenia haar carrière in Minsk maakt. Samen met de in Minsk geboren pianist Vital Stahievitch, docent aan het Conservatorium in Amsterdam, bieden ze een gevarieerd en indrukwekkend muzikaal programma.

Drie topmusici met een programma waarin ze al hun techniek, emotie en virtuositeit kunnen laten horen. Het zijn de zusjes Beltiukova: Dasha, de fluitiste die in Nederland woont en werkt, en haar zusje Ksenia, de violiste die haar muzikale carrière in Minsk maakt. Met de eveneens daar geboren en getogen pianist Vital Stahievitch, docent aan het Conservatorium in Amsterdam, vormen ze een onovertroffen muzikaal verbond. 

Dit programma is een mooie combinatie van stukken van verschillende componisten die allemaal bekend stonden om hun virtuositeit op het instrument. Het biedt een verscheidenheid aan werken en stijlen, en geeft het publiek de mogelijkheid om de virtuositeit en technische vaardigheden van deze componisten te bewonderen.

Inleiding
Dit concert wordt ingeleid door Chris Jobse (bestuurslid De Cirkel) die meer vertelt over de musici en de stukken die zij gaan spelen. Deze inleiding (kosteloos voor bezoekers aan het concert) start om 11.00 uur. 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.