Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • zo 04-12-22
    11:30

koffieconcert

Duo Upon the Wind bestaat uit Sabine d’Hont, die op maar liefst tien verschillende blokfluiten speelt, en zanger/gitarist Remco Jacobs. Zij brengen Engelse renaissance- en barokmuziek van onder andere Purcell, Holborne, Dowland en enkele composities van Remco. Een afwisselend en aansprekend programma met mooie langzame melodieën en snelle opzwepende dansen.

Remco Jacobs studeerde in 2018 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in de richting Musician 3.0. Als singer-songwriter maakt hij muziek die geïnspireerd is op de klanken van vroege bluesmuziek. Daarnaast ontwikkelde hij zich als barokgitarist. Hij treedt regelmatig op en heeft al meerdere albums op zijn naam staan. Remco geeft leiding aan de creatieve broedplaats Touchstone in Utrecht.

Sabine d’Hont studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium en gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Canada. Ook Sabine heeft meerdere albums gemaakt en geeft regelmatig concerten, zowel als soliste als in kamermuziekensembles.

Als Vriend van Theater en Filmhuis De Cirkel krijg je € 1 à € 2 korting op een ticket voor jezelf en een introducé. Word nu VRIEND !