VICTOR LUIS van ES

  • 21-02-20
    20:30

Deze voorstelling is afgelast wegens ziekte van de artiest!

Victor is een autodidact die in 2016 finalist was van het Cameretten Festival. De Volkskrant prees zijn optreden met de quote:
“In al zijn eenvoud het mooist en meest gedurfde verhaal van de avond”.

Nu staat hij met zijn eerste avondvullende programma ‘Stille Strijd’ in de theaters. Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor mooi vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte.

Geïnspireerd door Amerikaanse stand-upcomedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders.

Recensies

“Een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es’ talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt.” (Theaterkrant)

“Hij maakt de meeste indruk wanneer hij niet op lachjacht gaat met inwisselbare stereotypes, maar de tijd neemt om een persoonlijke ervaring vol grappige details te vertellen.” (Volkskrant ★★★)

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.” (Het Parool)

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 2,- korting op de normale toegangsprijs.