Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Victorie on Tour
     vr 22-12-23
     20:30

Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Sterre Weldring. In een straal van zo’n twintig kilometer rondom Alkmaar doet ze een aantal bijzondere locaties aan, uiteenlopend van kleine kerken tot uitzonderlijke zalen.
De supportacts zijn net als Sterre veelbelovende regionale artiesten en in samenwerking met de verschillende podia helpt deze tour om lokaal talent op grotere hoogtes te komen.

Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren, niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden. Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2. Op 14 oktober verschijnt haar tweede EP, ‘Hope & The Aftermath’, die ze tijdens Victorie on Tour live ten gehore zal brengen.

Voorprogramma
Het voorprogramma bij dit zitconcert wordt verzorgd door Tim Langedijk & Bram van Langen.

Kaartverkoop
Let op: Toegangskaarten zijn alleen te koop via de website van Podium Victorie. De tickets kosten € 12,50 -per stuk (exclusief transactiekosten). Aan de deur kosten de tickets € 14,-.

Over Sterre Weldring
Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren, niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden. Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2.

Over Tim & Bram 
Tim en Bram spelen al ruim 20 jaar samen in ontelbaar verschillende formaties. Voor het opnemen van Bram’s EP ‘Twelve years’ zaten ze met alleen twee gitaren en wat microfoons tegenover elkaar in Tim’s woonkamer en speelden. Op die manier wisten ze de intimiteit van een sterke en onuitgesproken muzikale band vast te leggen – waardoor de luisteraar het gevoel heeft naast het duo in de kamer te zitten. De focus, natuurlijke interactie en speelsheid van hun opnames weten ze feilloos over te nemen in hun live optredens.