WAAI

• 29-03-20

muziektheater

Zintuiglijk theater voor iedereen vanaf 1,5 jaar + ouders. Muziekconcept/spel door SOIL: Florien Hamer cello/zang, Anna van Nieuwkerken piano/zang. Eindregie: Klaus Jürgens.

Vliegen? Dat willen wij ook… Muziektheatervoorstelling Waai gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Kleine Vogel en Wind zijn grote Vogel kwijtgeraakt. Al klapwiekend met hun armen, stampend met hun voeten en ruisend met hun rokken proberen ze op te stijgen. Dan ontdekken ze dat ze zelf óók kunnen vliegen…

Waai brengt met veelzijdige muziekstukken, kleurrijke rekwisieten en fysiek theater een wervelende muzikale wereld tot leven. Op prachtige livemuziek voel je de wind langs je gezicht suizen. Aan het eind van de voorstelling fladder, wiek en wapper je mee en sla je zelf je vleugels uit!

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 2,- korting op de normale toegangsprijs.