Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 29-01-23
     14:00

film

jeugdfilm

Als de familie Primm naar New York verhuist, kan hun jongste zoon Josh moeilijk wennen aan zijn nieuwe school en vrienden. Alles verandert wanneer hij op de zolder van het nieuwe huis, Wil ontdekt.

Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Maar dan wordt Wil bedreigd door de boze buurman, meneer Grumps, en diens kat Loretta. De Primms doen er alles aan om te bewijzen dat er niets mis is met een grote zingende krokodil.

Wil  de Krokodil is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de populaire boeken van Bernard Waber. In de film zijn nieuwe nummers te horen van Benj Pasek & Justin Paul, het team achter de muziek van The Greatest Showman.

In deze Nederlandse versie hoor je de stemmen van o.a. Soy Kroon, Cystine Carreon, Matteo van der Grijn, Silver Metz, Carolina Dijkhuizen, Jayda Monteiro da Silva, Frans Limburg en Floris Göbel.

Regie: Will Speck en Josh Gordon 2022 VS 107 min musical/komedie/familiefilm, Nederlands gesproken.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.