Contact en reserveren

Anthonie Verherentstraat 1 1961 GD Heemskerk
Postadres: Postbus 4 1960 AA Heemskerk
info@culturelecirkelheemskerk.nl

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Online reserveren en betalen is verplicht. Dit doe je bij de betreffende voorstelling. Aan de zaal worden geen kaarten verkocht.

CoronaCheck
Bij binnenkomst checken wij naast je toegangsbewijs ook je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs. Dit doen wij om te controleren of je aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoet:
– je hebt een bewijs dat je volledig gevaccineerd bent
– je hebt een herstelbewijs, dus hebt de afgelopen 6 maanden corona gehad
– je hebt een recente negatieve testuitslag van een erkende testlocatie

Je kunt dit aantonen met de QR-code in de coronacheckapp op je telefoon of een bewijs printen.

Meer informatie over het toegangsbeleid.

Aanvangstijden
De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.
De vaste aanvangstijden van Theater/Filmhuis De Cirkel zijn:
– Film 20:00 (soms ook om 14.00 uur)
– Jeugdfilm 14:00
– Theater/cabaret 20:00
– Lichte muziek 20:00
– Koffieconcert 11:30

Afspraken Covid-19
1. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts)
2. Alleen toegang met een QR-code
3. draag een mondmasker tijdens het lopen
4. Bij reservering worden je gegevens automatisch geregistreerd. Dit is om eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD te kunnen laten uitvoeren. Na 2 weken worden je gegevens gewist.

Ter informatie
Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem

Annuleren
Wij verzoeken je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.
– je naam
– het transactienummer (staat op het e-ticket)
– het aantal te annuleren kaarten

Bij annuleringsaanvragen die binnen 48 uur voor aanvang van de voorstelling worden gemaild, vragen wij je om de reden van annuleren op te geven. Op basis van deze reden beoordelen wij of je in aanmerking komt voor terugbetaling. Voor het terugstorten wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Culturele Cirkel Pas
Met de CC-pas krijg je korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Binnenkort stappen wij over naar een nieuw kortingssysteem. Het is daarom tijdelijk niet mogelijk een CCP aan te vragen. Je kunt ons wel een mail sturen om te laten weten dat je belangstelling hebt voor een kortingspas. Zodra het nieuwe systeem in werking is, ontvang je van ons bericht.

Techniek
Als je gebruik gaat maken van onze zaal, dan heb je wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl

Eten voor de voorstelling kan bij Grand Café Laurentz.