Contact en reserveren

Anthonie Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
Postadres: Postbus 4 1960 AA Heemskerk
info@decirkelheemskerk.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Je mag je drankje meenemen in de zaal.

Tickets voor de voorstellingen, films en concerten zijn online te koop via deze website. Indien er nog zitplaatsen vrij zijn, verkopen we ook tickets aan de zaal. Deze kaarten kunnen uitsluitend met pinbetaling worden aangeschaft; zie ook het bericht van 28 november hiernaast. Onze kassa opent een half uur voor aanvang van het programma.

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. het reserveren, stuur deze dan reserveren@decirkelheemskerk.nl

15 minuten voor de (film)voorstelling gaat de zaal open.
De vaste aanvangstijden van Theater/Filmhuis De Cirkel zijn:
– Film 20:00 en 15.00 uur
– Jeugdfilm 14:00
– Theater/cabaret 20:00 of 20:30
– Lichte muziek 20:00 of 20:30
– Koffieconcert 11:30

Ter informatie
Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem.

Coronamaatregelen
Er zijn geen bijzondere maatregelen meer van kracht.

Annuleren
Wij verzoeken je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.
– je naam
– het transactienummer (staat op het e-ticket)
– het aantal te annuleren kaarten

Bij annuleringsaanvragen die binnen 48 uur voor aanvang van de voorstelling worden gemaild, vragen wij je om de reden van annuleren op te geven. Op basis van deze reden beoordelen wij of je in aanmerking komt voor terugbetaling. Voor het terugstorten wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Met korting naar onze voorstellingen
Als Vriend van Theater en Filmhuis De Cirkel krijg je 1 of 2 euro korting op twee toegangskaarten per concert, film- of theatervoorstelling. Bovendien kun je als eerste je keuze maken uit ons aanbod: je krijgt toegang tot de speciale vriendenvoorverkoop. Wil je een iets grotere bijdrage leveren, dan nodigen we je uit voor een exclusieve vriendenmiddag en -voorstelling.
Hoe word je vriend?

Techniek
Als je gebruik gaat maken van onze zaal, dan heb je wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@decirkelheemskerk.nl

Eten voor of na de voorstelling kan bij Grand Café Laurentz.