Contact en reserveren

Info@culturelecirkelheemskerk.nl

Anthonie Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk Postadres: Postbus 4 1960 AA Heemskerk

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Online reserveren is verplicht i.v.m.  een beperkt aantal plaatsen. U reserveert uw kaartje bij de betreffende film. Aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Annuleren
Gelet op de corona-maatregelen en daarmee het beperkte aantal zitplaatsen, verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.:

1. je naam
  2. het transactienummer dat op het e-ticket staat
  3. het aantal te annuleren kaarten
  4. Wanneer je later dan 48 uur voor aanvang van de voorstelling een annulering aanvraagt, wordt op basis van de reden beoordeeld of deze voor terugstorting  in aanmerking komt. Er wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.
Aanvangstijden
Film 19:30   (vanaf nov. 20:00)
Jeugdfilm 14:00
Lichte muziek 20:30
Koffieconcert 11:30
Theater/cabaret 20:30

Culturele Cirkel Pas

Met de CC-pas krijgt u korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Deze pas kost € 14,50 per theaterseizoen en een duopas € 25,-. Een duopas kunt u alleen kopen als u samen op één adres woont. U ontvangt dan beide een CC-pas. Wordt u in de loop van het theaterseizoen lid dan betaalt u evenredig.

Download en print het  aanvraagformulier CC pas vul het in geef het af bij kassa in het theater. U kunt het ook ingescand mailen of opsturen naar:  Stichting Culturele Cirkel, Postbus 4, 1960AA Heemskerk of .

Techniek

Als u gebruik gaat maken van de zaal, dan heeft u wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl