Contact & Route
Heemskerk

Info@culturelecirkelheemskerk.nl

1960 AA Heemskerk

Voor alle reserveringen geldt dat de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang afgehaald moeten zijn. Niet afgehaalde kaarten worden verkocht!
Aanvangstijden
Theater/cabaret 20:30
Lichte muziek 20:30
Koffieconcert 14:00
Film 20:00
Jeugdfilm 14:00
Culturele Cirkel Pas
Met de CC-pas krijgt u korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Deze pas kost
€ 14,50 per theaterseizoen, een duopas € 25,-. Een duopas kunt u alleen kopen als u samen op één adres woont. U ontvangt dan beide een CC-pas en ons twee-maandelijkse programmaboekje. Wordt u in de loop van het theaterseizoen lid dan betaalt u evenredig. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de kassa van De Cirkel.
Techniek

Als u gebruik gaat maken van de zaal in de Cirkel, dan heeft u wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl