Contact en reserveren

Anthonie Verherentstraat 1 1961 GD Heemskerk
Postadres: Postbus 4 1960 AA Heemskerk
info@culturelecirkelheemskerk.nl

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Online reserveren en betalen is verplicht. Dit doe je bij de betreffende voorstelling. Aan de zaal worden geen kaarten verkocht.

CoronaCheck
Bij binnenkomst checken wij naast je toegangsbewijs ook je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs. Dit doen wij om te controleren of je aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoet:
– je hebt een bewijs dat je volledig gevaccineerd bent
– je hebt een herstelbewijs, dus hebt de afgelopen 6 maanden corona gehad
– je hebt een recente negatieve testuitslag van een erkende testlocatie

Je kunt dit aantonen met de QR-code in de coronacheckapp op je telefoon of een bewijs printen.

Meer informatie over het toegangsbeleid.

Aanvangstijden
De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.
De vaste aanvangstijden van Theater/Filmhuis De Cirkel zijn:
– Film 20:00
– Jeugdfilm 14:00
– Theater/cabaret 20:30
– Lichte muziek 20:30
– Koffieconcert 11:30

Afspraken Covid-19
1. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts)
2. Reinig bij binnenkomst je handen met desinfecterende gel
3. Volg de aangegeven looproutes
4. Bij reservering worden je gegevens geregistreerd. Dit is om eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD te kunnen laten uitvoeren. Na 2 weken worden je gegevens gewist.

Ter informatie
– Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem
– Alle contactoppervlakken in zowel entree, theaterzaal als toiletgroep worden voor en na iedere voorstelling gereinigd.

Annuleren
Wij verzoeken je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.
– je naam
– het transactienummer (staat op het e-ticket)
– het aantal te annuleren kaarten

Bij annuleringsaanvragen die binnen 48 uur voor aanvang van de voorstelling worden gemaild, vragen wij je om de reden van annuleren op te geven. Op basis van deze reden beoordelen wij of je in aanmerking komt voor terugbetaling. Voor het terugstorten wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Culturele Cirkel Pas
Met de CC-pas krijg je korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. De pas kost € 14,50 per theaterseizoen. Twee personen die op hetzelfde adres wonen, kunnen een duopas voor € 25,- kopen. Word je in de loop van het theaterseizoen lid, dan betaal je evenredig. Download en print het Formulier-aanvragen-CC-pas.pdf. Je kunt het afgeven bij kassa in het theater of ingescand mailen .Opsturen kan ook:  Stichting Culturele Cirkel, Postbus 4, 1960AA Heemskerk.

Techniek
Als je gebruik gaat maken van onze zaal, dan heb je wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl

Eten voor de voorstelling kan bij Grand Café Laurentz.