Contact en reserveren

Anthonie Verherentstraat 1 1961 GD Heemskerk
Postadres: Postbus 4 1960 AA Heemskerk
info@culturelecirkelheemskerk.nl

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Kaartjes kun je online bestellen en betalen bij de betreffende voorstelling. Aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Aanvangstijden
– Film 20:00
– Jeugdfilm 14:00
– Theater/cabaret 20:30
– Lichte muziek 20:30
– Koffieconcert 11:30

Annuleren
Wij verzoeken je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.
– je naam
– het transactienummer dat op het e-ticket staat
– het aantal te annuleren kaarten
wanneer je later dan 48 uur voor aanvang van de voorstelling een annulering aanvraagt, wordt op basis van de opgegeven reden beoordeeld of deze voor terugbetaling  in aanmerking komt. Er wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Culturele Cirkel Pas
Met de CC-pas krijg je korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Deze pas kost € 14,50 per theaterseizoen en een duopas € 25,-. Een duopas kun je alleen kopen als je samen op één adres woont. Je ontvangt dan beide een CC-pas. Wordt je in de loop van het theaterseizoen lid dan betaal je evenredig.

Download en print het Formulier-aanvragen-CC-pas.pdf vul het in geef het af bij kassa in het theater. Je kunt het ook ingescand mailen of opsturen naar:  Stichting Culturele Cirkel, Postbus 4, 1960AA Heemskerk of .

Techniek
Als je optreedt in ons theater of de zaal huurt, dan heb je wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl