Contact & Route

Heemskerk

Info@culturelecirkelheemskerk.nl

1960 AA Heemskerk

Klik op de afbeelding voor de route

Voor alle reserveringen geldt dat de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang afgehaald moeten zijn. Niet afgehaalde kaarten worden verkocht!

Aanvangstijden
Theater/cabaret 20:30
Lichte muziek 20:30
Koffieconcert 14:00
Film 20:00
Jeugdfilm 14:00

Culturele Cirkel Pas

Met de CC-pas krijgt u korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Deze pas kost
€ 14,50 per theaterseizoen, een duopas € 25,-. Een duopas kunt u alleen kopen als u samen op één adres woont. U ontvangt dan beide een CC-pas en ons twee-maandelijkse programmaboekje. Wordt u in de loop van het theaterseizoen lid dan betaalt u evenredig. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de kassa van De Cirkel.

Techniek

Als u gebruik gaat maken van de zaal in de Cirkel, dan heeft u wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl