Contact en reserveren

Anthonie Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk
1960 AA Heemskerk

Online reserveren is verplicht i.v.m.  een beperkt aantal plaatsen, aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Annuleren
Gelet op de corona-maatregelen en daarmee het beperkte aantal zitplaatsen, verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.:

1. het transactienummer dat op het e-ticket staat
  2. het aantal te annuleren kaarten
  3. je (IBAN) bankrekeningnummer
    wanneer je later dan 48 uur voor aanvang van de voorstelling een annulering aanvraagt, wordt op basis van de reden beoordeeld of deze voor terugstorting  in aanmerking komt. Er wordt € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.
Aanvangstijden
Theater/cabaret 20:30
Lichte muziek 20:30
Koffieconcert 11:30
Film 20:00
Jeugdfilm 14:00

Culturele Cirkel Pas

Met de CC-pas krijgt u korting op alle theater-, muziek- en filmvoorstellingen. Deze pas kost € 14,50 per theaterseizoen, een duopas € 25,-. Een duopas kunt u alleen kopen als u samen op één adres woont. U ontvangt dan beide een CC-pas en ons twee-maandelijkse programmaboekje. Wordt u in de loop van het theaterseizoen lid dan betaalt u evenredig.

Techniek

Als u gebruik gaat maken van de zaal, dan heeft u wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl