Meewerken achter de schermen

Theater en Filmhuis De Cirkel is op zoek naar vrijwillige medewerkers voor verschillende afdelingen binnen de organisatie:

Theaterzaal en -techniek: je helpt bij de op- en afbouw van muziek- en theatervoorstellingen en/of ondersteunt de technici.
Gastvrouwen en -heren: je ontvangt de artiesten en wijst hen de weg in het theater. Daarnaast verwelkom je het publiek. Het controleren van toegangskaarten en geven van informatie over de programmering hoort ook bij deze rol.
Publiciteit en communicatie: je helpt mee bij het onder de aandacht brengen van alle programma’s in Podium Laurentz. In het PR-team is plek voor tekstschrijvers, social mediatalenten, filmers en fotografen en voor mensen die actief meehelpen bij het gericht benaderen van publiek (bijvoorbeeld via scholen, culturele organisaties en lokale ondernemers). Je werkt samen met de programmeurs van de voorstellingen en in sommige gevallen ook met de artiesten en hun vertegenwoordigers.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je gegevens en een korte motivatie naar: info@culturelecirkel.nl.

Theater Filmhuis De Cirkel 40 jaar (1981-2021)