Over ons

Je bent van harte welkom in ons theater.

Het bestuur en de werkgroepen van Theater en Filmhuis De Cirkel tellen ruim veertig vrijwilligers.

‘De Cirkel’ is altijd een plek geweest waar je bijzondere films kunt zien en waar je nieuw theater- en muziektalent ontdekt. Je weet soms niet wat je mee gaat maken, maar je weet zeker dat de kwaliteit hoog is. Mooie en ontroerende koffieconcerten, verrassende cabaret- en theatervoorstellingen en prachtige en grappige (art-house) films. In een intieme sfeer van een zaal met circa 75 zitplaatsen, is het genieten van onze voorstellingen.

Uit en eten in Laurentz
Laurentz ligt in het centrum van Heemskerk, tegenover de Laurentiuskerk. In de oude Jozefschool, waar eerder Donkey Shot en De Nozem & De Non gevestigd waren, vind je nu een sfeervol grandcafé en een prachtige zaal.

Sinds 2020 programmeert De Cirkel hier cabaret, (jeugd)theater, klassieke muziek, singer-songwriters en filmvoorstellingen. In dezelfde zaal kun je terecht voor bandoptredens, jazzconcerten en dj- en dansavonden. Dit ‘Podium Laurentz’ programma wordt georganiseerd door Cultuurhuis Heemskerk. Tickets en meer informatie vind je hier.

Geschiedenis De Cirkel
De Cirkel is al sinds 1981 actief. In deze video zie je de historie van De Cirkel. De video is gemaakt voor het 40 jarig jubileum in 2021.

Theater Filmhuis De Cirkel 40 jaar (1981-2021)