Over ons

Het bestuur en de werkgroepen van ons Theater en Filmhuis tellen zo’n dertig vrijwilligers. De Cirkel is al sinds 1981 actief. Tegenwoordig vinden de concerten en (film)voorstellingen plaats in Podium Laurentz in het centrum van Heemskerk. Een locatie met historie: het gebouw huisvestte eerst de Jozefschool, later poppodia Donkey Shot en De Nozem en De Non.

‘De Cirkel’ is altijd een plek geweest waar je bijzondere films kunt zien en waar je nieuw theater- en muziektalent ontdekt. Je weet soms niet wat je mee gaat maken, maar je weet zeker dat de kwaliteit hoog is. Mooie en ontroerende koffieconcerten, verrassende cabaret- en theatervoorstellingen en prachtige en grappige (art-house) films. In een intieme sfeer van een zaal met circa 75 zitplaatsen, is het genieten van onze voorstellingen.

Je bent van harte welkom in ons theater.

Wil je meewerken achter de schermen?

Theater en Filmhuis De Cirkel is altijd op zoek naar vrijwillige medewerkers voor verschillende afdelingen binnen de organisatie:

Theaterzaal en -techniek: je helpt bij de op- en afbouw van muziek- en theatervoorstellingen en/of ondersteunt de technici.
Gastvrouwen en -heren: je ontvangt de artiesten en wijst hen de weg in het theater. Daarnaast verwelkom je het publiek. Het controleren van toegangskaarten en geven van informatie over de programmering hoort ook bij deze rol.
Publiciteit en communicatie: je helpt mee bij het onder de aandacht brengen van alle programma’s in Podium Laurentz. In het PR-team is plek voor tekstschrijvers, social mediatalenten, filmers en fotografen en voor mensen die actief meehelpen bij het gericht benaderen van publiek (bijvoorbeeld via scholen, culturele organisaties en lokale ondernemers). Je werkt samen met de programmeurs van de voorstellingen en in sommige gevallen ook met de artiesten en hun vertegenwoordigers.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je gegevens en een korte motivatie naar: info@decirkelheemskerk.nl.

Theater Filmhuis De Cirkel 40 jaar (1981-2021)