Vrijwilligers

Stichting Culturele Cirkel is een vrijwilligersorganisatie waar altijd ruimte is voor nieuwe medewerkers. Niet alleen voor de techniek maar ook in de organisatie bijvoorbeeld als pr-medewerker en zaalhulp bij het scannen van kaartjes en als gastheer/-vrouw .

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren, kom dan een keer langs en meld je aan bij de kassa of via info@culturelecirkel.nl.

De verschillende werkgroepen zijn: film, theater en (klassieke) muziek, publiciteit en communicatie en techniek.

Ook het bestuur van onze stichting bestaat uit vrijwilligers. Een van hen, onze penningmeester, neemt binnenkort afscheid na jarenlange trouwe dienst. Wij zijn dringend op zoek naar een kandidaat voor deze functie. Ben je of ken je iemand die deze rol zou willen vervullen, dan horen wij dat graag. Ook in dit geval kun je een bericht sturen naar info@culturelecirkel.nl.