Covid-19-regels

Beste bezoeker,

Wij draaien voorlopig alleen filmvoorstellingen. Door de Covid-19 en de 1,5 meter kunnen nu 36 personen de voorstellingen bezoeken. Doordat er minder  bezoekers per keer kunnen komen, wordt elke film driemaal vertoond. Het is vooralsnog niet rendabel om theater, muziek en klassieke voorstellingen te vertonen in Laurentz.

Lees deze regels voordat u de voorstelling bezoekt

  1. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.
  2. Houd 1,5 meter afstand.
  3. Bij binnenkomst de handen reinigen met desinfecterende gel.
  4. Volg de aangegeven looproutes.
  5. Bij reservering worden je gegevens geregistreerd. Dit is om eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD te kunnen laten uitvoeren. Na 2 weken worden je gegevens gewist.


In de zaal

Uw plaats in de zaal wordt aangewezen door de zaalmedewerker. Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is uitsluitend mogelijk via deze website, aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Ter informatie

  1. Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem
  2. Alle contactoppervlakken in zowel entree, theaterzaal als toiletgroep worden voor en na iedere voorstelling gereinigd
  3. De garderobe is gesloten, neem uw jas mee de zaal in
  4. Consumpties worden door Laurentz aan de zaal verkocht
  5. Er is geen pauze.


Eten bij Laurentz

Het is mogelijk om voor de voorstelling te eten en te drinken bij Laurentz reserveren gaat via https://www.grandcafelaurentz.nl/